Annons

Annons

Annons

Insändare
Föräldrar måste ta ansvar efter vandaliseringen

I dagens samhälle verkar det inte finnas respekt för något eller någon längre. Läser med sorg i hjärtat att ungdomar vandaliserat på S:t Sigfrids kyrkogård.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Peo Janson

Annons

En minneslund ska vara en fridfull plats, men ett gäng ungdomar tar sig rätten att inte låta ens de dödas vilorum får vara ostört!
Läs mer: Vandalism på kyrkogården – minneslunden tillhåll för gäng

Annons

Vi som nu är vuxna har alla varit unga och många av oss har under uppväxten hittat på bus i olika omfattning och vi vet att grupptryck kan vara hårt och svårt att stå emot, men här har det ungdomliga oförståndet passerat en okränkbar gräns.

Annons

Inte många ungdomar erkänner sina "synder" för föräldrarna om de får en direkt fråga. De flesta ungdomar är dock skötsamma, men någon eller några individer är skyldiga till denna vandalisering och de skyldiga är någons barn, så det är mer än hög tid för föräldrar att ta sitt ansvar, ge sig ut i samhället och ta reda på vad deras ungdomar verkligen tar sig för när de är ute om kvällarna och inte helt och fullt lita på vad de säger att de gör. I bästa fall får ni en bekräftelse på att era ungdomar är att lita på. Om inte, så är det dags att stämma i bäcken och mota olle i grind!

Föräldrar visa att ni bryr er om era ungdomar!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan