Annons

Annons

Annons

Gudhem/Torbjörntorp

BILDEXTRA: En exklusiv smygtitt i nya hotellet bland trädkronorna

Ekologiskt möbeltyg, plastfria rullgardiner, lakan färgade med avokadoskal och en byggnad skapad av rent trä. 2,5 års arbete är över och Islanna trädhushotell har fått en ny miljövänlig medlem i verksamheten.

– Det är en replika av vårt eget hus, som vi hoppas ska leda till mycket lycka och inspiration för andra. Vi vill visa att det går att bygga på ett annat sätt än vad som är normen, beskriver Ann-Charlott Ottosson.

Tidningen fick en förhandstitt hos Lilla Islanna, som trots namnet är Bo och Ann-Charlott Ottossons största trädhushotell. ”Det ligger väldigt nära vårt hjärta. Mycket kärlek finns bakom – hur man nu kan vara kär i ett hus, men det är jag. Nästan lika kär som i Bosse”, säger Ann-Charlott Ottosson med ett skratt.

Bild: Julia Kråklind

Annons

Vid årsskiftet 2020-2021 väcktes planerna hos paret Ottosson på ett tredje trädhushotell. Det var över 100 personer skrivna på en lista, som bara väntade på att det skulle komma ett återbud – så att just de kunde övernatta där. Att expandera sin verksamhet med en ytterligare boning blev därför ett naturligt steg för Ann-Charlott och Bo. Men det skulle ta 2,5 år innan stugan stod färdig.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan