Annons

Annons

Annons

Bygga och bo i Falköping

Nu börjar bygget av industrihallarna

12 av de 22 blivande industrilokalerna på Mossvägen är redan sålda och nu är det inte långt kvar innan byggandet startar. Snart planeras även etapp 3-hallarna att släppas.

– Vi är glatt överraskade över att försäljningen fortlöpt så bra. Vi hade inte räknat med att det skulle gå så pass snabbt, berättar byggherren Per Johnson.

22 industrihallar, som kommer att sitta ihop och innefatta cirka 70 kvadratmeter per enhet, ska byggas på Mossvägen. För tillfället håller de på att säljas. Än så länge har det flutit på utan problem och under tisdagsförmiddagen återstår endast åtta lokaler – två i etapp 2 att köpa och sex i etapp 3 att reservera. Varje hall får indragen el, vatten samt avlopp och vänder sig i första hand till entreprenörer. Så här ska det se ut när det är klart.

Bild: Privat

Annons

Vid årsskiftet 2022/2023 lades de första industrilokalerna som ska byggas på Mossvägen ut till försäljning och cirka ett halvår senare var fler än hälften sålda. För tillfället finns det blott åtta som inte har fått sina ägare än. Men i början gick det ganska trögt, enligt byggherren Per Johnson:

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan