Lördagen den 10 november blir det en högtidsstund för alla som gillar 60-talsmusik. The Playbacks ger sin show ”60’s party night” på teatern i Cesarstugan.

– Vi har jobbat mycket med multimediashowen ”The Beatles Story”, säger Anders Granström, basist i Playbacks. Men vi har också gjort shower med blandade hits från 60-talet till exempel på Kielfärjan i våras.

– I Beatlesshowen jobbar vi med projicerade bilder bakom oss när vi spelar och vi tar med lite av den idén in på Cesarstugan, säger Nicke Österberg som spelar trummor i bandet. Vi kommer att visa bilder på de band och artister vilkas låtar vi spelar live!

Showen är upplagd som en topplista där låtarna presenteras från sista plats till första. Publiken får också veta vilket år – och i vissa fall också vilken datum – låten hamnade på ”Tio i topp” under 60-talet.

– Men vi har några fler låtar än tio på vår topplista, säger Perra Ljungberg, som tillsammans med Ingemar Bengtsson utgör gitarristerna i bandet.

– Det blir hits från engelska, amerikanska och svenska band och artister och alla låtarna var stora hits under 60-talet – en ”helkvällsnostalgitripp” säger Perra som just uppfunnit ett nytt långt ord.

The Playbacks en konsert med hits från 60-talet på Cesarstugan på lördag kväll.

Relaterat: Experten och bandet gör Beatles-showen
Relaterat: The Beatles Story på Cosmorama
Relaterat: Beatles på scenen vid Pankasjön
Relaterat: Filmstudion satsar på nya inslag