Kvinnan åtalas nu för en rad olika brott vid Skaraborgs tingsrätt. Det handlar bland annat om våld mot tjänsteman, två fall av drograttfylleri, två fall av ringa narkotikabrott, misshandel, skadegörelse och våldsamt motstånd.

Under tumultet vid provtagningen kallar hon poliserna för en rad skällsord och efter bettet säger hon;

– Du förtjänar att bli biten ditt jävla äckel byt jobb.

Kvinnan var så våldsam att provet inte kunde genomföras.

Vandaliserade bil

Vid ett annat tillfälle blev hon upphämtad av två tjejkompisar och de stannade till hos en anhörig till en av tjejerna. Kvinnan blev då fullare och fullare, samtidigt som kompisarna misstänkte att hon också kunde vara drogpåverkad.

Plötsligt började hon pilla på en handgjord klocka i bostaden.

När den anhörige sa till henne fick hon ta emot ett knytnävslag och en av kompisarna tvingades gå emellan. De lyckades också få ut henne ur genom dörren.

Bilen vandaliserad

När de sedan gick ut för att se hur det stod till upptäckte bilens ägare att framrutan var sönderslagen och att det fanns stora bucklor på motorhuven. Det fanns också fotspår som visade att någon gått på bilen.

Att reparera skadorna kostade 17 180 kronor, pengar som 27-åringen nu krävs på.

Våldsamt motstånd

En polispatrull kallas till Moholm den 23 maj i år.

När polisen kommer till platsen är kvinnan blodig på båda knäna, höger hand och har blodfläckar på kläderna. Hon uppger själv på fråga att hon har slagit sönder en knoge då hon blivit förbannad när hon ringt hem till en kvinna som ska passa hennes barn. Barnvakten skulle då ha sagt att hon tagit ett glas vin vilket kvinnan blivit förbannad över.

Annons

När de vill omhänderta henne enligt LOB skriker hon;

– Ni kommer aldrig få med mig härifrån, jag kommer slå sönder er.

Hela transporten in till Skövde polishus, skriker, vrider och kastar sig kvinnan i baksätet. Hon vräker sig själv även mot sidan av bilen till den grad att hon orsakar själv nya skador i huvudet trotts ständiga försök att hålla kvinnan stilla.

Polismännen klarar sig utan skador då ingen av slagen eller sparkarna träffar ordentligt.

Ser mystiska personer

27-åringen växlar mellan hysteriskt gråtande och aggressivt skrika och hota. Poliserna beskriver det som att hon inte har någon verklighetsuppfattning och att hon ser personer som inte finns i bilen. Dessa hotar hon dessutom till livet.

För att sedan växla och bli helt mjuk och sitta och prata med sina barn och läsa böcker för barnet. Sedan skriker hon att hon förlorat allt, jobb, körkort och barnen och blir återigen våldsam.

Hon stoppas dessutom vid ytterligare ett tillfälle när hon kör bil drogpåverkad.