Orsaken till den lite fördröjda öppningen att man hade vissa tekniska problem med exempelvis bokningssystemet, men nu ska allt vara igång.

– Det är Josef Assio som har satt ihop menyn och han är bland annat blivit känd från tv-programmet Dessertmästarna, konstaterar David.

Nattklubbsdelen har fungerat enligt plan de veckor den varit igång och inom kort öppnar alltså matsalsdelen för gästerna.

Annons

– Menyn har visserligen hämtat inspiration från det asiatiska köket, men vi har också varit angelägna om att hitta lokalproducerade produkter där det är möjligt, fortsätter David.

Vinolin i Stenstorp

Bland annat har man hittat ett samarbete med företaget Vinolin i Stenstorp och tillsammans med dem ska man nu ta fram viner som passar till de olika rätterna.

– Det drivs av Olav Hoheisel och vi hoppas mycket på samarbetet, menar Assio.

När det gäller nattklubben ska de lansera teman både för den lite äldre och yngre publiken.

– Vi är ju en del av nattklubbslivet i Skaraborg och målet är att försöka skapa oss en egen nisch.

Målet är att Compagniet ska stå för kvalitet. Den ägs numera av kvartetten Rickard Ingvarsson, Kalle Sandén, Josef Assio från Falköping och Gabriel Samuel från Skövde. Flera av ägarna driver också Bowlingstället i Falköping.

Inom kort är det alltså dags för steg två för restaurangen.

Läs här är de nya ägarna:

Mat