– Roligt att den mycket duktiga gospelkören On Track kommer till Falköping Rubriken på julkonserten är A Star is Born, säger Dan Hovskär, som är en av arrangörerna.

– Det blir en kväll där julens sånger framförs med skönt gospelsväng blandat med klassiska inslag. Du kan luta dig tillbaka och njuta om du vill, men det är mer troligt att du har svårt att sitta still och vill sjunga med, vilket givetvis är tillåtet.

Mycket musikglädje

Gospelkören kommer från Habo och On Track består av kör med fullt kompband. Glädjen till musik, rörelse och julens budskap märks under deras konserter.

Gospelkören On Track har gjort ett antal inspelningar som finns bland annat på Spotify. Deras version av Earth, Wind and Fires och Kirk Franklins "September" har väckt stor uppmärksamhet. Av gospelkören kan du förvänta dig modern gospel uppblandad med lite traditionell och fyllt med mycket musikglädje. Så det blir en stämningsfull konsert med julens sånger och budskap som är till för alla.

Till Belize

Överskottet från kvällens julkonsert kommer att delas lika till förmån för Erikshjälpens arbete och Pingstkyrkan i Falköpings missionsarbete i Belize, där Falköpingsborna Hanna och Anton Agnesson arbetar för att hjälpa barn och ungdomar ur gängkriminalitet och drogmissbruk.

– Den 14 december blir en kväll som du inte vill missa med mycket julstämning. Tillsammans gör vi också världen lite bättre, avslutar Dan Hovskär.

Annons

Jul