Konstnären Moa Anderssons tavla utgjorde pris i tävlingen som Pridefestivalens huvudsponsor InExchange arrangerade, uppgiften var att skriva en motivering på temat Vad är kärlek för dig?.

Terese Larsson, från Skövde, skrev: Gränslös.

Tävlingsjuryn ansåg att Tereses bidrag hade det där lilla extra. På fredagen förrättades prisutdelning, Louise Bogren, från företagets Pridefestivalgrupp, läste upp juryns motivering:

- Terese har med ett enda ord lyckats fånga essensen av vad kärlek betyder för henne. Gränslöst är ett ord som innefattar så mycket av vad kärlek kan vara och hur den kan kännas. Kärleken till sin partner, sina vänner, sina föräldrar, till en sten eller ett djur. Och självklart håller vi med henne, kärleken är gränslös.

- Det var exakt så jag tänkte när jag skrev mitt förslag. Det är bara vi människor som försöker sätta boxar. I själva verket finns det inga bestämda mått på kärlek. Den är gränslös, kommenterade Terese Larsson.

- Förslaget att skriva gränslös dök upp impulsivt. Jag rafsade ned det på en gång. Jag inspirerades av lyckan och glädjen under Pride. Ordet kom direkt från hjärtat.