Annons

Det är två veckor kvar tills Matfestivalen i Skövde och nu har arrangören Next Skövde gått ut med vilka artister som står för musikunderhållningen. Fredagen den 25 augusti kommer tvillingbröderna Rongedal, kända från Melodifestivalen och Körslaget bland annat. Tillsammans med Showkanalen och helgens konferencier Johanna Beijbom lovar de att bjuda på en riktig show. Senare under kvällen tar Kristian Anttila över scenen - med hits som Vill ha dig, Smutser och Västra Frölunda. Givetvis framför han även låten Oceaner, som är med i Volvos reklampampanj i år. Pökerz gästar med sin hyllningsshow till Ronny och Ragge, därefter avslutas kvällen med en trip tillbaka till 80-talet med bandet Remind.

"Nöjda med blandningen"

Bamse, barnens bästa vän, och hans vänner sjunger och dansar för alla barn under lördagen. Som vi tidigare berättat besöker även dragplåstren Lisa Miskovsky samt Rydell & Quick Skövde den 26 augusti. Det satsar dessutom mycket på Skaraborgsbaserad musik i år. Party- och showbandet Janes Bomb från Falköping, Skövdebaserade duon Season Of Fall och rockbandet Monsun från Skövde är några av de lokala inslagen. Skövdekillen Isak Hallén, som slog igenom efter att ha sjungit i Garpatunneln och bland annat blivit upptäckt av Anders Bagge, intar också Matfestivalen. Han är för tillfället aktuell genom sång och låtskriveri på Din Soldat-Albin Johnséns nya singel "Tack för idag", intar också Matfestivalen.

Om artistutbudet säger Next Skövdes VD Mats Olsson i ett pressmeddelande:

— Vi är nöjda med den stora blandningen av artister och hoppas att alla besökare ska kunna hitta något som passar dem i scenprogrammet.