Törebodafestivalen presenterar i ett pressmeddelande vad som beskrivs som ”en av de mest önskade artisterna till årets festival”.

Succégruppen Hov1, som fortsätter att erövra musiksverige.

Samma dag som årets turnépremiär på ett utsålt Annexet släpptes deras andra album ”Gudarna På Västerbron”. Det blev en releasefest som hette duga med en show som fick golvet att gunga och recensenterna att jubla. Samtliga spår på albumet gick direkt upp på Spotifys topplista med singeln ”Hon Dansar Vidare I Livet” på en förstaplats.

Nu bygger Hov1 vidare på succéåret 2017 som fylldes av en utsåld vårturné med åtta stopp som avslutades på ett utsålt Gröna Lund. Året avslutades med dubbla priser på P3 Guld för Årets Grupp och Guldmicken samt en Grammisnominering för Årets Nykomling. Deras raketkarriär har fångats i en dokumentär på fyra delar.

LÄS MER: Brittisk popduo klart för Törebodafestivalen

LÄS MER:Icona Pop klara för festival

Det är stort intresse för sommarens festival, uppger arrangören i ett pressmeddelande. ”Många vill uppleva Pet Shop Boys enda turnéstopp i Sverige.” Bland övriga artister finns Icona Pop och Winnerbäck på samma magiska kväll samt Mustasch, Lillasyster och inte minst 40-årsfirande punkikonerna Asta Kask. Lägg sedan till Hov1, Darin, Sweet, Tjuvjakt, Rolandz och många fler så blir det en fest för alla smaker och åldrar.

Annons