Kunskapen om Sverigedemokraternas politik och inre liv är uppenbart bristfällig hos vissa. Eller kanske är det ett välvilligt sätt att tolka signaturen ”Sverigeväns” artikel där personen staplar osakligheter och rena felaktigheter på varann.

Relaterat: Insändare: SD-vän, detta är vad du röstar på

Sverige står inför stora utmaningar när det gäller gängkriminalitet, våldtäkter, stölder och annat som följer i en omfattande kriminell verksamhet.

De senaste åren har två minderåriga barn sprängts till döds i gängrelaterat våld. Just nu sitter en 15 - åring häktad för misstänkt inblandning i ett dubbelmord. Två 17-åringar sitter häktade misstänkta för mord. Polisen skriver i sin rapport om särskilt utsatta områden, att 10-åriga barn agerar som kurirer i vapen och droghandel. Vi ser också en ökning av våldtäkter och sexuella trakasserier mot främst kvinnor. Bilar, jordbruksmaskiner och annat värdefullt stjäls och körs ut ur landet i ett synnerligen välsmort nätverk. Otryggheten hos landets medborgare ökar. Äldre lider av näringsbrist, sjuka dör i vårdköer, allt fler elever går ur grundskolan utan att vara behöriga till gymnasiet.

Människor ser givetvis att vårt samhälle har allt svårare att lösa sitt uppdrag. De etablerade partierna har på ett påtagligt sätt visat att de inte reder ut situationen. Nu inför valet lovar de övriga riksdagspartierna att de ska reda ut de problem de själva skapat,men man måste ändå ställa sig frågan – varför har ni inte gjort något tidigare?

Annons

Varningssignaler har då sannerligen inte saknats. Sverigedemokraterna har en tydlig inriktning, att rättsstaten skall stärkas i kampen mot de kriminella. Ett arbete som uppenbarligen retar gallfeber på politiska motståndare som hellre ägnar sig åt smutskastning och direkta lögner.

Josef Fransson (SD) riksdagsman, ThomasMorell (SD)riksdagskandidat