Enligt uppgifter till tidningen cirkulerade, förutom flera polisbilar, även en polishelikopter vid platsen för det misstänkta mordet under fredagen. Exakt tidpunkt för insatsens början vill polisen inte uppge.

I en inledande kontakt kring händelsen sa polisen i Göteborg följande:

– Insatsen har pågått under fredagen och en person har påträffats död på en adress. En man i 40-årsåldern greps först och är nu anhållen misstänkt för mord. Könet på den avlidna är ingenting vi vill gå ut med nu, sa Peter Adlersson vid polisens regionledningscentral i Göteborg på fredagskvällen.

Annons

Den misstänkta mordplatsen har spärrats av och en teknisk undersökning genomförs. Det handlar om en mindre ort i Falköpings kommun.

Polisen lämnade på lördagsförmiddagen inga mer uppgifter om det misstänkta mordet än att fortsatta förhör ska hållas med den anhållna mannen under lördagseftermiddagen.

— I nuläget lämnar vi inga mer uppgifter då utredningsläget är i startfasen. Det fortgår en teknisk undersökning och vi kommer att fortsätta att höra personer kring detta, säger polisens utredare Niklas Lindström.

Även under söndagen försökte tidningen nå polisens utredare för ytterligare kommentarer, det utan att lyckas.

– Men den misstänkte mannen är fortsatt anhållen, uppger Fredrik Bergström, stationsbefäl vid Skövdepolisen på söndagskvällen.