Falköpings Tidning

Annons

Klart med fastighetsaffär i Skövde

Klart med fastighetsaffär i Skövde

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Traditionellt midsommarfirande på Storegården

Dimbo fornminnes- och hembygdsförening står som värd för ett mångårigt och mycket populärt midsommarfirande. Alltsedan början på 1980-talet är det midsommardagen som gäller för evenemanget på Storegården i Suntak.

Enkät: 20 lokala spelare tycker till inför Sverige–Kanada

Under måndagskvällen går Sverige in i utslagsfasen i VM.
Inför kvällens åttondelsfinal mot Kanada ringde sporten upp 20 lokala spelare för deras tankar om Sveriges insats hittills och hur de tror det går mot Kanada.

"Inbillar mig att Janogy har hög status hos Gerhardsson"

Sportbladets Frida Fagerlund har punktbevakat det svenska landslaget i över en månads tid och har från nära håll sett hur Madelen Janogy tagit stora kliv både medialt och på fotbollsplanen.
– När resten av Sverige har hakat på hajpen kring Janogy så har också efterfrågan kring henne ökat bland våra läsare, säger Frida Fagerlund.

Snyggare, snabbare och smidigare - ladda ner Falköpings Tidnings nya nyhetsapp

I ett år har tidningens ägare Hall Media arbetat med Falköpings Tidnings nya nyhetsapp. Nu kommer resultatet - med bättre design, ett nytt nyhetsflöde och möjlighet att styra över pushnotiserna.
– Vi vill ge läsarna en upplevelse av toppklass - och det kan vi nu, säger Herman Nikolic, redaktionell chef.

Skjuter till miljoner för ny vattenledning: ”Ett viktigt projekt som inte kan vänta”

Kommunstyrelsen i Falköping kommer att föreslå fullmäktige att medge ett tilläggsanslag på tre miljoner kronor till tekniska nämnden för byggandet av en matarvattenledning på Danska vägen.
– Nämnden kommer dock att få i uppdrag att försöka få in denna kostnad i sin ordinarie investeringsbudget, säger kommunstyrelsens tf ordförande Karola Svensson (C).

Spännande porträttutställning i Konsthallen

"Hjässan är kal" kommer återigen till Tidaholm men i den här gången i form av en vernissage och syskonutställningen "Äggen är slut" gör sällskap.

Orkidévandring i Mularpbäckens dalgång

Att gå på en naturvandring som känns som om den genomförs under tak. Den sällsamma känslan fick naturskyddsföreningens medlemmar uppleva i Mularp före midsommar.

Osunt intresse - men ack så roligt!

Tror jag berört det tidigare, men jag är ingen man som gillar att på måfå springa runt i affärer. ”Vi åker och shoppar lite” är ytterst sällan jag säger.
Artikel 2 av 9
Traditionellt midsommarfirande på Storegården
Tillbaka till startsidan