Den smått osannolika vinsten kunde bli verklighet efter att drömcoachen Jessica ringde och berättade att Mariannes nitlott förvandlats till en miljonvinst i Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären. En sällsynt dragning som bara sker fyra gånger om året.

– Jag kan inte förstå att det är sant, jag brukar aldrig vinna och trodde inte heller att jag är den typen av en person som vinner. Men det är jag ju tydligen – och dessutom den typen som vinner på en nitlott, skrattar Marianne.

Med anledningen av den oväntade vinsten är det desto viktigare för Marianne att göra något bra för pengarna och något som hon har längtat efter att göra. Efter att ha satt undan lite pengar till barnbarnen ska hon nu därför förverkliga några av sina egna drömmar, bland annat drömmen om ett växthus.

– Jag har drömt om ett växthus länge men eftersom ingen annan i familjen har delat mina drömmar så har det inte blivit av. Så nu tar jag chansen och även fast jag inte har några gröna fingrar tycker jag att det ska bli skönt att sitta där och njuta med en god bok, berättar Marianne.

Förutom lugna stunder i växthuset så drömmer Marianne också om att köpa ett årskort på järnvägen för att ge sig ut och uppleva Sverige med sin miljövänliga elcykel.