2 mars. Skolchefen Pernilla Bjerkesjö slutar efter mindre än ett år på jobbet. ”Uppdraget är inte vad jag förväntade mig”, sa Bjerkesjö. Idag vet vi att Karina Bronell, som blev tillförordnad, nu är spikad som ny skolchef med stora utmaningar framöver.

7 mars. Den folkkära countryartisten Doug Seegers kommer till Falköping och gör en bejublad spelning i Pingstkyrkan. Pengarna som kyrkan får in går till barnhemmet Caminul Felix. Seegers själv upptäcktes som gatumusikant i samband med inspelningen av tv-programmet Jills veranda.

9 mars. Avgång nummer två i mars månad står mejeriets vd Marika Wärff för. Hon hann inte sitta på posten i ett år innan styrelsen tog beslutet att sparka henne. Marika själv gick aldrig att nå för en kommentar.

21 mars. Falköping visar var skåpet ska stå när det gäller Earth hour. Ett artistuppbåd bestående av bland annat Patrik Isaksson, Lisa Ajax, Frida Öhrn, Lisa Miskovsky, Jojje Wadenius och Lasse Åberg hjälper till att sätta fokus på klimatfrågan.

22 mars. Biltema är nästa stora kedja att välja Falköping. Det står klart att en butik byggs på Ålleberg center. Cirka 25 personer beräknas få jobb när det är dags för inflyttning, som äger rum under 2017 eller 2018.