Min allra första VIP-inbjudan, jag kände mig nästan rörd. Avsändaren var A-möbler som skulle inviga butikens utbyggnad och nya entré. Jag tackade självklart ja och travade dit tillsammans med mina man och mina nya neonfärgade sneakers. Det bjöds på mingel, vin och god mat. En trevlig kväll

Jag vet inte vad ni brukar hitta när ni städar era soffor men jag har hittat en gammal varmkorv. Det är oklart hur länge den har legat där mellan soffdynorna men konsistensen (i klass med flinta-sten) säger mig att det är ett tag. Vem som har tappat den vet jag inte heller men jag misstänker familjens kortaste person.

Förra helgen blev vi bjudna hem på middag till våra kompisar. Väl där korkades en flaska champagne från -96 upp. Det är tydligen århundradets champagne, det vill säga den bästa årgången under hela 90-talet. Den var SÅ god! Och varför korkades nu denna fina dryck upp? Jo kompisarna hade nämligen förlovat sig. Så roligt!
 

Min mans band Ammotrack har spelat två gånger på Valhall på två veckor. Först överraskade dom alla elever på Montessoriskolan när dom höll sin årliga Melodifestival. En vecka senare spelade dom på samma ställe inför 400 hårdrockssugna människor modell vuxna. Succé båda gångerna!