IFK hade även med många egna spelare i tävlingen. Det genomfördes 384 matcher på lördagen och på söndagen var det lagspel i form av Davis Cup. Det var en tävling för alla åldrar där en del klasser var indelade i poäng efter sin Sverigeranking och andra klasser var efter ålder.

Det roligaste under helgen var att alla startande från Falköping lyckades vinna någon eller flera matcher. Bästa placering fick Isabelle Kullingsjö som vann klassen Flickor 15. I denna klass kom Liza Andersson på tredje plats.

Samuel Andersson kom trea i klassen P12. Karl Eriksson och Isabelle Kullingsjö blev trea i poängklass 1250, Oscar Andersson slutade trea i poängklass 750, Erik Hägg och Liam Johansson kom trea i klass 500, Emil Hedberg femma i klassen Pojkar 15 och Karl-Uno Eriksson femma i poängklass 750, Kevin Berqvist nia i poängklass 750.

Liam Lithén och Abu-Khalifa Ayman var oplacerade men fick vinna matcher. Många av spelarna deltog i flera klasser med ytterligare framskjutna placeringar.

Lagspel

Under söndagen var det lagspel med två deltagare i varje lag. Här blev det ingen seger men väl en andra plats för Liza Andersson och Isabelle Kullingsjö i klassen pojkar 14. Samuel kom trea i P12 tillsammans med en spelare från Skövde och likaså för Oscar Andersson ihop med en spelare från Lidköping.

Karl Eriksson, Julia West och Simon West vann också många matcher men det räckte inte till prispallen denna dag.

Annons