Under veckan som gått har My Kullsvik gått från relativt okänd i musikkretsar till att bli upptäckt. Hon skrev en egen svensk text till Adeles megahit Hello. Kompisen Oliver Frid och hans kompisar, som läser till musikproducenter, hjälpte henne att spela in och producera en video som lades ut på Youtube och det blev ett riktigt klickmonster med nästan 400 000 visningar på en veckan. Nästan 10 000 har lyssnat på låten på Spotify och den går bra på iTunes försäljningslista

— Vad säger man, helt otroligt, säger hon.

Framgången har inte gått obemärkt förbi.

— Jag har fått både intressanta sms och telefonsamtal under veckan.

Annons

Mer än så vill hon inte avslöja men man kan väl gissa att ett och annat skivbolag hört av sig. My kan däremot berätta att hon inom kort kommer att spela in ytterligare en sång, producerad av Oliver och hans vänner i samma studio.

Tillsammans med storasystern Linn, som också är sing- och songwriter, spelar My i olika sammanhang. I fredags fick duon träffa de boende, och även daglediga, på Midgård i samband med Café Midgård. De framförde en rad sånger. Temat var kärlek. Givetvis framförde även My sin nya hitlåt.

— Känns extra kul nu när hon är aktuell med den nya låten, tycker Maj Pettersson som tillsammans med maken Björn och Christel von Essen stod för serveringen denna gången. Café Midgård genomförs två gånger per månad.