Nyetableringarna fortsätter på handelsområdet Stallsiken. Förra veckan öppnade Lager 157 i nybyggda lokaler intill Jula, Willys och Elgiganten. Byggnationen pågår fortfarande, men snart är det dags för Stadium Outlet att slå upp portarna i Skövde.

– Skövde är en intressant marknad och Stallsiken är en intressant handelsplats. Vi har länge letat efter ett bra läge i Västergötland och det här känns helt rätt, säger Anders Bejsy, vd Stadium Outlet.

Relaterat: Nya etableringar på Stallsiken

Den 23 november öppnar man den nya butiken.

– Som alltid har vi höga förväntningar och så även inför etableringen i Skövde.

Butiken har en storlek på cirka 1300 kvadratmeter och personaluppställningen består av ungefär tio anställda på del- och heltid.

– Vid invigningen kommer vi som vanligt ladda för fullt med massor av erbjudanden och produkter, men det exakta programmet är inte helt klart ännu.

Under hösten öppnar man tre butiker i Sverige. Först i Eskiltuna och Kalmar innan man slår upp portarna i Skövde.

– Vi passerar med de första två totalt 50 Outlet-butiker i landet och har ingen avmattning i vår etablering. Vi öppnar cirka tre till fyra butiker per säsong och planerar att fortsätta i den takten, säger Anders Bejsy.

I sportkedjan Stadium ingår koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse. Totalt har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland.