Martin Stenmarck har som artist stått på de största scenerna genom åren. När han nu tar klivet in på teaterscenen är det tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist som regisserat och skrivit manus ihop med Martin. Enligt pressmeddelande bjuds publiken på en kväll med mycket musik varvat med smärtan, längtan samt glädjen i att vara uppväxt i en osedvanligt stor familj.

Bråk på turné

Syskonkärlek - räkna med bråk spelas i höst som följer:

05/10 Stockholm - Maxim Teatern Premi..

Bråk på turné

Syskonkärlek - räkna med bråk spelas i höst som följer:

05/10 Stockholm - Maxim Teatern Premiär!

06/10 Stockholm - Maxim Teatern

07/10 Stockholm - Maxim Teatern

13/10 Göteborg Kajskjul8

14/10 Göteborg Kajskjul8

20/10Göteborg Kajskjul8

21/10 Göteborg Kajskjul8

28/10 Norrköping - Flygeln

03/11 Malmö Palladium

08/11 Skövde - Stadsteatern

10/11 Örebro Konserthuset

11/11 Gävle - Teatern

Artisten Martin Stenmarck har fått frågor om sin stora familj under hela sin karriär och har alltid ansträngt sig för att hitta på roliga svar på hur de är att leva med elva syskon. Men med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som Familjen Annorlunda med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

Föreställningen Syskonkärlek räkna med bråk har premiär på Maximteatern i 
Stockholm den 5 oktober för att sedan bege sig ut på en landsomfattande turné under hösten och vintern. 8 november kommer han till Skövde stadsteater med föreställningen.