Kära väljare. Den 9 september är det val. Vi moderater i Falköping går till val på ökad trygghet, mer resurser till skolan - i synnerhet till de lägre åldrarna- och nya tag i kommunens ekonomi där vi prioriterar med de resurser vi har idag. Vi har lyssnat på er och kommer att fortsätta med vår medborgardialog i hela kommunen även efter valet.

Alla vet att nästa mandatperiod kommer att vara tuff. Vi har en socialdemokratiskt ledd regering och kommun som inte har planerat alls för tuffare tider. Att kommunens socialdemokrater dessutom redan kapitulerat innan valdagen och sagt att de kommer att höja skatten bör gör valet enklare för er. Vi moderater prioriterar bort exempelvis cirka 5 000 kronor i månaden i höjt arvode för några av politikerna i kommunen. Vi anser att de med lägre inkomster ska få behålla mer av pengarna de tjänar, det är trots allt de som förlorar mest på en kommunal skattehöjning när vi redan har bland de högsta skatter i Skaraborg. Vi moderater kommer inte att föreslå en skattehöjning i kommunen, att prioritera är trots allt en stor del av politikernas uppgift.

Valet den 9:e september står mellan en trött, idélös, skattehöjande socialdemokrati och en lyhörd, energirik, ekonomiskt ansvarstagande moderatledd kommun med hopp för framtiden - som kommer att fortsätta lyssna på er även efter valet.

Ed Kahrs (M)

Annons

Morgan Billman (M)

Adam Johansson (M)

Christina Jorméus (M)

Sture Olsson (M)

Val