Annons

Två låtar ger bra start på skoldagen

Två låtar ger bra start på skoldagen

Två låtar räcker.
- Det blir en bra start på dagen, säger Claes Dahl som startat Puls på Mössebergsskolan.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Läkare varnar för akut kris på sjukhuset

Läkare på ortopedin på Skaraborgs sjukhus Skövde går nu ut i ett öppet brev och vädjar om mer resurser. "Vi har tvingats passera gränsen för patienternas värdighet och balanserar nu på skamgränsen", förklarar de i brevet.

Ny konstgräsplan på Dotorp?

Om klubbarna får bestämma får Ållevi behålla sina två konstgräsplaner. Ett alternativ hade dock kunnat vara att anlägga en ny på Dotorp.
– Det finns ingen anledning att flytta den till Dotorp, säger Bertil Fogelström, ordförande för Falköpings fotbollsallians.

Infarten till Odensberg byggs om

En farlig vägkorsning strax utanför Falköping är snart ett minne blott.
Det handlar om infarten till Odensberg från riksväg 46.
– Arbetet påbörjas i augusti och ska vara klart i november, berättar Falköpingspolitiken Dan Hovskär (KD), som har jobbat för detta i mer än 15 år.

De valde norsk terräng framför Vätternrundan

543 kilometer. Så långt cyklade Robert Moosberg, Mikael Wallin och Marcus Malm i helgen. Loppet Styrkeprøven går mellan Trondheim och Oslo.
– Det är storslaget att cykla i Norge.

Stulna bilar tros vara ute ur landet

De fyra Volvo XC60 som stals i Skara förra veckan är troligtvis inte kvar i landet. – Min gissning är att de tagits utomlands vilket i så fall försvårar arbetet för oss, säger Anders Johansson vid Skarapolisen.

Mia leder Överenskommelseprocess i Falköping

Namnet Överenskommelseprocess kan tyckas vara både långt och svårtolkat.
Men i Falköpings kommun hoppas man mycket på en företeelse med det namnet och förhoppningen är att man ska vara i mål vid årsskiftet 2020-21.
– Det ska bli spännande att se vad som blir resultatet, säger kultur- och fritidschefen Mia Wallengren, som är processansvarig.

Rosenstigen har fått en ny skrud

I Varnhem väcks historien till liv. Nu finns ytterligare ett sätt att ta del av den när vandringsleden Rosenstigen har moderniserats.

Sång och magi utlovas i Forentorp

Det traditionella midsommarfirandet i natursköna Forentorp utanför Gudhem kryddas i år av sång- och musikframträdanden samt en rejäl portion av ren och skär magi.
Artikel 2 av 9
Läkare varnar för akut kris på sjukhuset
Tillbaka till startsidan