Efter vändningen mot Tranås förra omgången är Skövde IK återigen förlorare. Detta efter att Arboga satt segermålet 2–1 med drygt sex minuter kvar av matchen.

– Det var en rätt bra match från oss. Sen har vi 34 skott på mål, vi skapar lägen men pucken vill inte in. Vi är för dåliga på att göra mål, säger Oscar Forsmark och fortsätter analysera matchen:

– Vi kommer ut rätt bra och känns som det bättre laget. Sen får de en spelvändning och vevar in en retur. Ett grismål eller vad man ska säga. Sen får vi ett sånt mål vilket vi inte haft så det var skönt. Tyvärr räcker inte det vilket är synd. Vi har lägen för att vinna matchen.

Det är som bekant inte det gamla vanliga stabila Skövde denna säsongen, som många vant sig vid från tidigare upplagor. Efter 18 omgångar har SIK bara 19 poäng.

– Det är jobbigt och tungt. Man är van vid att spela i Allettan. Om man kollar på truppen, vilket jag har tänkt på en del det sista, är att vi har ett bra lag på pappret. Jag vet inte vad det är som inte stämmer. Spelet känns rätt bra också. Vi ska inte ligga tia med detta laget, säger Oscar Forsmark.

Matchfakta

IFK Arboga IK–Skövde IK

2–1 (1-1, 0-0, 1-0)

Mål, Skövde IK: Jonas Nyman.

Sk..

Matchfakta

IFK Arboga IK–Skövde IK

2–1 (1-1, 0-0, 1-0)

Mål, Skövde IK: Jonas Nyman.

Skott: 24–34.

Publik: 241

Domare: Thomas Mccarthy.

Annons