LÄS MER: Skövde HF-spelaren talar ut – om hoten

– Vi följer samma plan. Jag har pratat med hälften (fyra) av de personer jag kommer att prata med, säger Skövde HF:s vice ordförande Anders Löfvenborg som hävdar att de personer han har pratat med har gett en delad bild om vad som har hänt.

– Dem jag har pratat med har inte gett samma bild kring det. Jag försöker väva in det och komma fram till vad som har hänt. Jag är ute efter fakta. Klubben måste ha en trovärdighet hos spelarna som har känt sig orättvist behandlade.

Annons

På söndag ska Löfvenborg presentera vad han har kommit fram till och på måndag ska han meddela för spelarföreningen vad föreningen har för åtgärdsplan.

LÄS MER: Stor skandal i Skövde HF

Spelarföreningens Arne Johansson är klar med vad han tycker har hänt och meddelar samtidigt att spelarföreningen har kopplat in sin jurist i ärendet.

– Vi vet hur vår medlem har blivit behandlad. Skövde HF måste komma fram till samma slutsats. Vi har omfattande sms-dokumentation som bevisar vad vår medlem har blivit utsatt för, det rör sig både om sexistiska tillmälen och mobbning. Samtidigt har vi vittnen till de verbala attacker som har riktats mot vår medlem. Det finns bevis.

LÄS MER: Efter skandalen – så agerar Skövde HF

Fotnot: Skövde Nyheter har varit i kontakt med den polisanmälda spelaren som inte vill uttala sig.