Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Axevallaproffset i frontalkrock efter V75 – förd till sjukhus

På väg hem från V75-helgen på Bergsåker, utanför Sundsvall, frontalkrockade Axevallatränaren Sofia Aronsson med sin hästbuss på lördagen. Aronsson vårdas just nu på sjukhuset i Gävle, skriver Travronden.se. – Jag kan inte fatta att det gick så bra, jag trodde att livet var över, säger hon till tidningen.

Olyckan inträffade på riksväg 56 i höjd med Gysinge vid 16-tiden på lördagen.

I Sofia Aronssons hästbuss fanns också två av stallets hästar, Bacan Degato och Coquin Bebe, som enligt Aronsson klarade sig undan allvarligare skador.

Till Travronden.se säger Sofia Aronsson att hon i en svag kurva såg hur en bil var i hennes körfält för att köra om en lastbil. Därefter inträffade frontalkrocken.

– Fy fan, det var så oerhört obehagligt, jag blundade och satte händerna stenhårt på ratten precis före smällen, säger Sofia Aronsson som just nu befinner sig på sjukhuset i Gävle.