Det går fort i hockey, men bevisligen även i fotboll.

Under fredagseftermiddagen kunde FT-sporten berätta att Johan Siggesson och Skövde AIK skulle ha ett möte för att diskutera en övergång, det efter att ett intresse funnits sedan tidigare som vi tidigare har berättat om.

Senare under fredagen stod det sedermera klart. Efter att det nämnda mötet genomförts står det klart att Siggesson lämnar IFK Falköping och i stället kommer att spela för Skövde AIK nästa säsong.

Relaterat till artikeln

– Johan har vi god koll på sedan vi inledde vårt samarbete med Falköping för två år sedan och han har varit med och tränat med oss vid flera tillfällen. En offensivt lagd mittfältare som är bra på att driva boll och ett gott öga för mål. I år blomstrande han ut rejält och de ska bli spännande att se honom i vår miljö nu från start, säger SAIK:s sportchef Per Åstemo till klubbens hemsida.

Siggesson är samtidigt en andra värvningen på kort tid från IFK Falköping för SAIK. Under torsdagen meddelade SAIK även att Gustav Löfwing Svensson återvänder till klubben efter ett år på Odenplan i Falköping.

Siggesson var IFK Falköpings främsta målskytt under säsongen 2019 med sina 16 mål på 22 matcher i division 3.

Relaterat till artikeln