Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bevarade detaljer hos veckans mest klickade hus

Det är två hus som ligger lite avsides som toppar den här veckans lista av klicktoppen, de mest populära husen på bostadssajten Hemnet. Lite äldre hus med gamla detaljer verkar vara populärt, men två renoveringsobjekt finns också med på listan.

1. Bäcken 2

I Timmersdala ligger den ljust inredda villan från 1875, med fyra rum och en boarea på 110 kvadratmeter. Villan har uteplatser för både morgon- och kvällssol, och i den stora trädgården finns även till exempel ett fristående dubbelgarage. Utropspriset är 1 695 000 kronor.

2. Bergsängsvägen 64

På Mösseberg i Falköping ligger den pampiga niorumsvillan på 345 kvadratmeter. Här finns öppen spis, panoramafönster, platsbyggd bokhylla och stenbelagda uteplatser. Villan säljs för 4 650 000 kronor.

3. Norra Kungsvägen 27

Prästgården från 1920 ligger belägen i centrala Tidaholm, och säljs för 3 495 000 kronor. Många detaljer finns bevarade, såsom spegeldörrar, vedspis och trägolv, och rummen har högt i tak. Villan utgörs av 300 kvadratmeter, fördelade på tio rum.

4. Åkervägen 4

På Källegården i Skövde ligger den 142 kvadratmeter stora villan med sju rum. Villan har nya fönster och bergvärme, och en bevarad öppen spis, men i övrigt finns det en hel del att pyssla med för den som känner sig händig. Priset ligger på 2 150 000 kronor.

5. Julles väg 1

Centralt i Kinnarp ligger det här huset, som säljs för 695 000 kronor. Köket på ovanvåningen är nytt, men resten av huset är i behov av renovering. Här finns åtta rum, och totalt är huset 166 kvadratmeter stort.