Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilist körde av vägen – fick hjälpas ut ur fordonet

En person fick hjälpas ut ur bilen efter en singelolycka utanför Skövde på fredagen. – Dörren var tilltryckt och personen blev senare omhändertagen av vår personal, säger Henrik Svensson på räddningstjänsten.

Vid 16.45-tiden på fredagen larmades en räddningsstyrka från Skövde samt ambulans och polis till en singelolycka. Olyckan inträffade på väg 2692 mellan Skultorp och Stenstorp – alldeles i närheten av Ranstadsverket i Häggum.

Föraren till bilen körde av okänd anledning av vägen och hamnade i diket.

– Personen satt kvar i bilen när vi anlände. Dörren gick inte att öppna inifrån, så vi fick hjälpa den drabbade att ta sig ut. Jag har inga uppgifter om skadeläget, säger Henrik Svensson, inre befäl på räddningstjänsten.

Senare meddelade Henrik Svensson att föraren, en man, fick föras till Skaraborgs sjukhus med ambulans. Polisen uppger att mannen ådrog sig lindriga skador.

Vägen fick stängas av i samband med räddningsarbetet. Bilen bärgades senare från platsen.