På söndag visas brödrakampen i SVT, för att avgöra vem som är bäst i Sverige och i familjen. Lillebror Mikael är rankad på 68:e plats på världsrankningen medan storebror Elias just nu är 201:a. Mikael har dock aldrig vunnit en tävlingsmatch över sin storebror.

"Vi glädjer oss stort att trots svåra tider kunna få spela denna match och göra upp om familjeäran samtidigt som det är för ett gott syfte och att matchen kan ses i både Sverige samt internationellt", säger Elias och Mikael Ymer i ett gemensamt uttalande.

Matchen ska spelas i Kungliga tennishallen i Stockholm. En rad åtgärder har vidtagits för att arrangemanget ska följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Nästa Utmanarmöte sker söndagen den 17 maj och handlar om bordtennis. Först ut är Sveriges bästa spelare på damsidan, Linda Bergström, mot 20-åriga Stina Källberg. Därefter utmanas Sveriges bästa herrspelare, Mattias Falck, av 18-årige talangen Truls Möregårdh.

"Vi gör denna specialsatsning eftersom vi vet att många tv-tittare längtar efter liveidrott och en stund av underhållning och avkoppling i en tuff vardag. Vi vill också tillsammans med idrotten testa nya format och produktionsupplägg för att hitta en väg framåt i en vardag som tyvärr nog kommer att se väldigt annorlunda ut under en lång tid framöver", säger SVT:s sportchef Åsa Edlund Jönsson i ett pressmeddelande.