Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brottsmisstanke efter olycka – oklart vem som körde bilen

Två personer drabbades när en singelolycka inträffade utanför Stenstorp på söndagsmorgonen. Båda misstänks för narkotikabrott – men polisen vet inte vem som körde bilen.

Under söndagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på vägen mellan Stenstorp och Segerstad.

En bil hade kört av vägen och inte lyckats komma upp på vägen igen.

När polisen kom till platsen hade de två drabbade tagit sig ut ur bilen. Ingen kom till skada – men tidigt fattades misstankar om att männen var drogpåverkade.

– Vi vet inte vem som körde bilen eftersom ingen av dem vill uppge det. Dessutom har båda så dåligt minne från händelsen. De var ganska påverkade av narkotika om man säger så, förklarar Andreas Olovsson på Skövdepolisen.

Männen, som är i 25-årsåldern, fördes till stationen för provtagning. Den ena mannen var i så dåligt skick att han omhändertogs för LOB (lagen om omhändertagande av berusande personer). Den andra personen släpptes.

– Båda är misstänkta för narkotikabrott eget bruk, säger Anderas Olovsson.

Bilen fick bärgas från platsen.