Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tittarnas efterlängtade besked – Com Hem och TV4 överens

Bingolottos uppesittarkväll, Jul med Ernst och många andra program kan snart bli verklighet i tv-rutan för tusentals svenskar. Det beskedet gavs under fredagskvällen efter att Com Hem och TV4 nått en muntlig överenskommelse.

Överenskommelsen innebär att alla Com Hem- och Boxer-kunder kommer att få tillbaka TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under helgen.

Det meddelar Com Hem i ett pressmeddelande på fredagskvällen.

– Jag är oerhört glad över att vi äntligen har nått en muntlig överenskommelse med TV4. Jag förstår att våra kunder är besvikna över hur de har drabbats av detta, och vi kommer fortsätta jobba dag och natt för att få det nya grundavtalet på plats, säger säger Anders Nilsson, vd på Tele2-koncernen.

– Det är tydligt att många av våra kunder saknar TV4 och oroar sig inför julens tv-tittande. Därför känns det väldigt skönt att vi kan återuppta sändningen med några få dagar kvar till jul, fortsätter Anders Nilsson.