Idag slår Knistad herrgård upp dörrarna för årets fest - och bröllopsmässa. Ett 40-tal utställare finns på plats och det är allt från fotografer, florister och tårtmakare till guldsmeder, frisörer och butiker som säljer bröllopsklänningar.

En av utställarna är den kände designern Lars Wallin, mannen som bland annat gjort flera klänningar till Sveriges prinsessor på Nobelfesten.

Modevisningen på eftermiddagen är lite av mässans höjdpunkt. Då visas inte bara bröllopskläder utan även kläder för andra högtider. I samband med modevisningen kommer Jonna Nyberg, retorikkonsult, att ge sina bästa tips för hur man håller det perfekta hyllningstalet. Även Lars Wallin blir intervjuad på scenen. Han ska tala om sin kläddesign och sina smyckeskollektioner.

Katedralskolan i Skara kommer att stå för koreografin under visningarna och också fungera som modeller. Plusgymnasiet kommer att se till att alla blir rätt sminkade.

Det kommer även att arrangeras drop in - vigslar för de som vill gifta sig med hjälp av prästen Sophie Nohlberg.

Men det kommer inte bara att handla om bröllop, utan det ska också finnas festkläder, balklänningar och plagg för studenten.

Baccus vinkällare och restaurangen på herrgården kommer också att hålla öppet om någon vill provsmaka något eller helt enkelt få mat.

Tidningen var på plats på mässan och sände live – i TV-spelaren ovan kan du se hela reprisen!

LÄS MER: