Sommarklubben firade femårs - jubileum i det anrika Kårhuset i Bolougner i Skövde i sommars. Efter att kvällarna varit över förväntan beslutade arrangörerna att arrangera ytterligare en kväll men nu på en helt ny plats och nytt koncept.

– Denna sommaren slog vi alla rekord. Vi har haft över 9 000 besökare från hela Västra Götaland under våra öppetkvällar i Bolougner säger Filip Samuelsson i ett pressmeddelande. Han är en av arrangörerna bakom Sommarklubben.

Nu ordnar klubben en så kallad pop up - klubb, lördagen den 1 september. Datumet som är satt går hand i hand med Skövdes mest besökta helg nämligen Matfestivalen.

Pop-up-klubb konceptet har blivit allt vanligare i de större städerna och drar ofta mycket gäster. Konceptet går ut på att man bygger upp en nattklubb med allt som de hör till i en lokal där de normalt sätt inte bedrivs någon nattklubbsverksamhet.

-Det känns fantastiskt att vi nu får arrangera Skövdes första pop-up-klubb tillsammans med restaurang Sällskapet, fortsätter Filip Samuelsson.

Arrangörerna planerar att bygga upp ett stort tält på torget utanför restaurangen med bar, dansgolv och liveunderhållning. Utöver det så finns en stor uteservering samt cocktailbar och ett ytterligare party-dansgolv inomhus.

-Detta kommer bli en unik och exklusiv kväll som endast 350 personer får chansen att uppleva då utrymmet är begränsat. Alla biljetter säljer vi ”först till kvarn” och alla som är över 22+ är välkomna avslutar Filip.