Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drömresan blev en mardröm - ”helt oacceptabel hotellstandard”

Vandringsresan till Andorra blev en mardrömsresa för Stenstorpsbon. Personen har anmält researrangören till Allmänna reklamationsnämnden och vill nu ha en del pengar tillbaka.

Det var i somras som mannen och hans vän åkte med resebolaget till Andorra på en vandringsresa. Middagsbuffé ingick på hotellet och en kväll - efter att ha inmundigat middagen- kände sig sällskapet inte bra. På natten blev de magsjuka. Ytterligare fem personer i resegruppen ska ha blivit sjuka.

”Vi kunde därför inte följa med på utflykten in till huvudstaden i Andorra och inte heller kunde vi delta i sista vandringsdagen. Så vi missade alltså två dagar av det vi betalat för att få uppleva” , skriver mannen i anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

Han anser också att hotellet inte höll den klass det borde hållit. I rummet fanns ingen luftkonditionering trots att det på hemsidan sa stå att det finns ”controlled heating system”.

Temperaturen i rummet ska enligt anmälan varit runt 30 grader hela natten fram tills 5-6 på morgonen vilket gjorde det svårt att sova. Gästerna öppnade fönstret men så fort det stängdes var det lika varmt igen.

”Detta är helt oacceptabel hotellstandard anser vi. Luften var vidrig i detta rum, det märktes när vi blev sjuka och var på rummet större delen av dagen”

Mannen menar att det var den dåliga luften som gjorde att han drabbades av en allergiliknande hosta, som han inte känt av varken förr eller senare.

Nu kräver han en del av pengarna tillbaka, 2844 kronor per person, för resan som inte blev som tänkt.