Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Falköpings IBK:s mardrömssvit växer

Falköpings IBK:s tunga säsongsinledning blir allt tyngre. På fredagen åkte nykomlingen på ett nytt bakslag.

Falköpings IBK har inte fått den start man hade hoppats på som nykomling i division 2. Tre raka förluster var facit inför fredagens omgång.

– Vi var inte riktigt med i början och det höll i hela matchen. Jag tycker ändå att vi jobbar oss tillbaka. Jag är stolt över lagets insats, men det räckte inte hela vägen, sammanfattade Martin Gustafsson efter senaste förlusten.

Hemma mot IBK Vänersborg på fredagen började det inte bra för Falköpingslaget. Gästerna öppnade nämligen bäst och kunde ta med sig en tvåmålsledning till första pausvilan. I andra perioden satte Vänersborg ytterligare två mål.

Sebastian Bhiladvalas sena reduceringsmål i mellanakten gav hopp inför tredje. Men någon upphämtning blev det inte. Falköpingslaget fick in ytterligare en reducering i slutakten, men kom inte närmare än så, vilket gav slutresultatet 2–4.

Falköpings IBK väntar fortfarande på säsongens första seger. Laget får chans till revansch hemma mot IBK Tygriket om lite drygt en vecka.