Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Filminspelningen över - vad kommer du att minnas?

Nu har skådespelarna i den danska storfilmen lämnat Skara. Arbetet har till stor del skett utan insyn, men flera Skaraborgare har ändå kommit nära. Är du en av dem? Har du mött några ur filmteamet? Berätta för oss!

I två veckor har filmteamet bakom storfilmen Rättfärdighetens ryttare befunnit sig i Skara-trakten. Teamet, som bestått av ett 50-tal personer, har bott på Jula-hotellet i Skara och inspelningarna har skett bland annat utanför Varnhem.

Flera invånare i trakten har hjälpt teamet på olika sätt och Skara-företaget Mattipset har levererat mat till filmskaparna.

Nu söker vi dig som på något sätt haft kontakt med filmteamet. Kanske bor du nära någon av inspelningsplatserna och har kunnat följa arbetet på nära håll? Eller har du på annat sätt hjälpt till? Har du fått chans att prata med skådespelarna, kanske till och med ta en gemensam bild?

Dela med dig av dina upplevelser, skicka in dina bilder och din berättelse till [email protected] eller ring 0511-77 01 64.

LÄS MER: Se alla bilder från filminspelningen

Ärofyllt uppdrag för Mattipset när dansk film spelas in i Skara