Lisa Karlén och Max Lind var med för andra året och de gjorde fler nya personliga rekord i 50m bassängen. De äldre simmarna Simon Svedberg, Francesca Clark, Julia Jonsson, Filippa Lind och Josefine Stensson, hade även de en bra helg med en hel del fina resultat och personliga rekord. I den hårda konkurrensen lyckades FSS trots allt få med sig en bronsmedalj hem genom Simon Svedberg på 100m ryggsim i äldsta åldersklassen.

Sista helgen i april var det dags för Rosenlundsbadet Sprint i Jönköping. Redan på fredagen var det dags för tävlingsstart med försök på 50m frisim. Från försöken gick de två första i varje heat vidare direkt till semifinal och övriga fick simma uppsamlingsheat. I uppsamlingsheaten gick de två första i varje heat samt de fyra bästa tiderna till semifinal.

Förutom försök, uppsamlingsheat, semifinaler och finaler på samtliga 50m-distanser, simmades det även andra distanser. I åldersklassen 17 år och äldre gick Simon Svedberg  till semifinal på 50m ryggsim och Francesca Clark simmade semifinal på 50m bröstsim, 50 fjärilsim och 50 ryggsim och gick vidare till final på 50m ryggsim där hon slutade på en sjunde plats.

Julia Jonsson simmade semifinal på 50m frisim och även hon gick till final i åldersklassen 15-16 år. Max Lind deltog för första gången i Jönköping i åldersklassen 12 år och yngre och gick till semifinal och final på samtliga 50m distanser. Max fick även med sig hela fem medaljer hem genom guld på 200m frisim och 200m medley, silver på 100m ryggsim samt brons på 100m frisim och 100m bröstsim.

Den 5 maj arrangerar Falköpings simsällskap Vårsimiaden i Falköping, en distriktstävling för simmare upp till 13 år som körs på tre olika orter samtidigt i regionen.