Det är i kategorin Årets Dansband vi blivit nominerade och det är våra dansband Casanovas och Donnez som blivit nominerade med sina respektive album ”Ut i livet” och ”Akta dig för svärmor”, säger Pär Winberg.

Casanovas kan ta storslam då de vann priset för bästa album på den prestigefyllda Guldklavegalan under dansbandsveckan i Malung där de även blev valda till årets band.

Extra kul är det såklart att vi är det enda bolag som har två nomineringar i kategorin Årets Dansband, konstaterar Winberg.

Atenzia Records är ett av Sveriges största oberoende skivbolag med mängder av topplisteplaceringar under de 6 år som bolaget existerat. I år kan bolaget räkna in 7 topp 10-placeringar och lika många topp 20-placeringar.

Skivbolaget med sitt säte i Fåglum drivs av Pär Winberg som startade sin skivbolagskarriär hos Bert Karlsson på Mariann Grammofon i sin tidigare hemstad Skara. Efter ett antal år på skivbolagen Virgin, EMI och Lionheart i Stockholm valde Pär att flytta hem till Skaraborg igen för att då börja jobba på Ginza, där han startade upp skivbolaget tillsammans med Hasse Haraldsson som äger Ginza AB.

Skivbolaget beskriver 2017 som ett rekordår. Mycket tack vare att streaming fått fäste även hos dansbandspubliken och att Spotify gjort en storsatsning på genren.