Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grattis, alla hundar på Hundens dag - se vårt maffiga bildspel på alla godingar

Idag är det Hundens dag och det firar vi med ett maffigt bildspel på alla goa, busiga, snälla hundar som har hussar och mattar runt om i Skaraborg. Nu har vi dragit fyra vinnare i vår bildtävling, vilka som har vunnit kan du se lite längre ner i artikeln.

För en tid sedan bad vi er läsare ladda upp bilder på era hundar på tidningens Facebookkonto. Gensvaret blev enormt, det kom flera hundra bilder. För det vill vi här på tidningen bara säga; TACK, tack för alla bilder på era fina, härliga, roliga hundar. Så mycket kärlek på fyra ben, i ett par milda hundögon eller i en viftande svans. Det blir så uppenbart att hunden verkligen är människans bästa vän.

Av alla hundratals bilder har vi gjort ett litet urval. Vi har också fyra personer, som skickat in bilder och som vunnit biobiljetter. Dessa är: Åsa Kvarnström med bilden på sin Charleston, Malin Hjälthammar med sin Ester, Maria Fiala med sin Buster samt Sanna Andersson med sin fralla Cash.

Ha nu en riktigt fin dag med era hundar önskar alla vi som jobbar på tidningen. Vill du se fler fina hundbilder kan du gå in på tidningens Facebooksida och leta upp inlägget inför Hundens dag där läsare delat med sig av bilder på sina hundar.