Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grov misshandel inatt – man gripen

En man i 20-årsåldern greps under fredagsnatten misstänkt för grov misshandel. En annan man fördes till sjukhus med ambulans men ska enligt polisen inte ha livshotande skador.

Händelsen inträffade i en bostad i Älgarås i Töreboda kommun och den gripne fördes därefter till polisstationen i Skövde.

Enligt Peter Adlersson, presstalesperson vid polisens regionledningscentral i Göteborg, ska den skadade mannen ha skurits med en kniv eller ett annat vasst föremål vid sitt ena öra.

– I vilken ålder den skadade är vet jag inte. Vi utreder det här ärendet och får återkomma längre fram, säger Skövdepolisens stationsbefäl Ulf Andersson vid 05.30-tiden på fredagsmorgonen.

Den grova misshandeln skedde vid 03-tiden och bostaden är avspärrad i väntan på att en teknisk undersökning ska genomföras.