Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håkan Hellström historisk – gör en fjärde konsert på Ullevi

Första konserten blev utsåld på några minuter. Likaså den andra och den tredje gick också fort. Så vad gör man? Jo, en fjärde så klart. Håkan Hellström spelar alltså även 29 augusti på Ullevi.

Det blev en fjärde konsert med allas (eller nästan allas) favoritsångare – Håkan Hellström. Datumet blir 29 augusti nästa år.

Det nästan obegripliga publiktrycket gör att man arrangerar ännu en konsert på Ullevi efter de första tre utsålda, 12 och 13 juni samt 28 augusti.

PÅ Facebook skriver arrangören: ”1, 2, 3, 4..! Nu har vi bara en sak att säga: Let’s Beat the Boss! Det finns inte många som gör en Ullevi. Bruce Springsteen har gjort tre. Ingen har gjort fyra. Än.”

– Det är ingen som har gjort fyra på en sommar och det är givet att det är Håkan som ska göra det, säger Kajsa Apelqvist, pressansvarig hos arrangören FKP Scorpio till SVT.

Bakgrunden till Ullevikonserten 12 juni 2020 var att man firar jubileum med Håkan Hellströms 20 år som artist.

Så här skrev Håkan Hellström själv inför den första konserten 12 juni som han då trodde skulle bli den enda:

”2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige. Och så bandet såklart. En del av dem har varit med sen starten. Det blir ingen stor turné eller så, men det blir den här spelningen på Ullevi. Hoppas att några av er kan ta sig dit.”