Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Händelserikt när Kinnevedsstafetten avgjordes

Kinnevedsstafetten 2019 avgjordes i förra veckan. Det var full rulle och många startande skyttar stod för fina prestationer.

I fredags kväll avgjordes 2019 års Kinnevedsstafett i Kinnarpshallen. 15 föreningar från hela Skaraborg startade med totalt 19 lag, vilket ger 228 individuella starter under de fem timmar som stafetten pågick.

Man skulle kunna tro att en tävling som pågår fem timmar känns lång och händelselös men inte då. Var 25:e minut startade en ny skytt från varje lag och strax efter hölls prisutdelning för föregående skyttar med både pris för de högsta resultaten och lottade priser.

Medan de tävlande väntade på sin tur eller hejade på sitt lag både fikades och spelades det sällskapsspel i serveringsområdet. Arrangerande Kinneveds skytteförening ställde upp med två lag och bäst placerade sig lag 1, som slutade på 14:e plats.

Totalsegrare blev Gullspång efter en jämn och spännande kamp med 2522,7p, endast en poäng före Sörby-Odensberg med2521,7p. Trea blev Tibro-Ransberg på 2512,5p.