Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högt i tak och marmorgolv – veckans mest klickade hus

Bland de mest klickade husen i veckan finns en hel del variation, med allt från enplansvillor till höga takhöjder och gäststuga på tomten. Statistiken kommer från bostadssajten Hemnet.

1. Nedre Gustafsdalsvägen 19

Villan på Hasselbacken i Skövde har fyra sovrum, stort garage och walk-in-closet. Marmorgolv och högt i tak har nog också bidragit till att den är den mest klickade villan i veckan. Priset ligger på 5 495 000 kronor och storleken är 219 kvadratmeter.

2. Hångsdala Backgården 2

I Tidaholms kommun ligger den här fastigheten. Tomten är på totalt 1,3 hektar, och det finns förutom bostadshus även lillstuga (med bland annat eget kök), ladugård, garage och lusthus. Boarean är 106 kvadratmeter och fastigheten säljs för 1 795 000 kronor.

3. Rönnbergsvägen 15

Enplansvillan i Väring rymmer på sina 129 kvadratmeter fem sovrum och ett stort vardagsrum. På husets baksida finns såväl en uteplats som ett inglasat uterum. Uropspriset är 1 745 000 kronor.

4. Paradgatan 5

Villan i Kinnarp har två plan och källare, och en total yta på 320 kvadratmeter. Det finns sovrum, vardagsrum och allrum, och gott om förrådsutrymme. Dessutom finns det ett stort garage med plats för flera bilar. Villan säljs för 695 000 kronor.

5. Rosenstigen 11

I utkanten av Stenstorp ligger den 98 kvadratmeter stora enplansvillan, med lika stort källarutrymme. I källaren finns bland annat en gillestuga med öppen spis, och på markplan ryms tre sovrum. Villan säljs för 1 090 000 kronor.