Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högt tempo när Åkesson gör Skaraborg på fem timmar

Om Jimmie Åkesson har husvagn vet vi inte, men han kommer att få hålla ett högt tempo på torsdag. På åtta timmar ska han turnéra på sju orter, bland annat Skövde och Skara.

Kanske har Galenskaparnas hitlåt fallit i glömska, om fördelen med att ha en husvagn:

"Fem minuter Falsterbo och 5 minuter Koster

Fem minuter Flen och Hjo och 5 minuter Kloster

Fem minuter Örebro och 5 minuter fjäll

Fem minuters rast på ett europavägsmotell..."

Vi gissar att Sverigedemokraternas partiledare har andra transportmedel, men ett liknande minutschema behövs när hans Sverige-turné når Skaraborg på torsdag:

√ Alingsås Kungsgatan 10:00

√ Vårgårda Muratorget 11:00

√ Vara Stora torget 12:30

√ Skara Hötorget 13:30

√ Skövde Hertig Johans torg 14:30

√ Mariestad Nya torget 16:00

√ Laxå Torget 17:30

Schemat har sett ut ungefär på samma sätt under den Sverigeturné som nu närmar sig sitt slut. Jimmie Åkesson kommer att ha rest runt till 100 orter för att prata EU-val. Detta är tredje och sista veckan. Han kommer under den här veckan att besöka 37 orter runt om i landet för att stödja partiets kommunföreningar.

- Det blir inte torgmöten som under tidigare besök, tanken är att han ska besöka våra valstugor och inspirera valarbetarna. Förhoppningsvis kan han träffa dem på ett mer personligt sätt. Men det ska finnas tid även för frågor från allmänheten, säger Josef Fransson, distriktsordförande i Skaraborg.