Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bygg Platåskolan för elevernas bästa

Jag är en elev som går näst sista året på skolan Vindängen. För ett tag sedan fick jag höra att Platåskolan inte skulle byggas. Jag tycker att den ska byggas, för elevernas bästa.

Först vill jag säga att elever som går på särskolan här på Vindängen inte har någonstans att ta vägen nu när Platåskolan inte kommer byggas. Det är en massa elever som behöver gå på särskola men inte kommer in eftersom att våra elever på Vindängen inte har någonstans att ta vägen.

Sedan vill jag även uppmärksamma att alla skolor för högstadieelever kommer att vara fulla med moduler och baracker. Vi kommer ha en liten skolgård och det kommer att vara trångt.

Sist vill jag även säga att detta kommer vara bästa för alla elever. Även om den ligger nära tomtmarker tror jag att detta blir bäst för eleverna. Vi kan slippa gå i trånga moduler och kan få en bra högstadieupplevelse.

Så snälla kommunen, lyssna på eleverna och gör det som är bäst för våran framtid!

En upprörd Vindängenelev

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel