Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: För många kunder stänger ingen butik

Läser Tidningen Härjedalen om Ica:s problem i Funäsdalen.

Ica i Funäsdalen vill utöka eller stänga - "Det närmar sig trafikinfarkt" (5 januari)

Har det något samband med Hamrafjällets storsatsning i en stor livsmedelsaffär under detta år? Problemet med för mycket kunder slipper man ifrån kommande säsong när stor del av norrmännen kommer att vända i Tänndalen. Alla köper inte sprit.

Investerar 50 miljoner i lift och boende i Härjedalen (5 oktober 2016)

Tror att det börjar likna panik när man vill att kommuninvånarna ska hjälpa en Ica-handlare att, hör och häpna, flytta skolan för att parkeringshuset ska kunna nyttjas gratis av handlaren!

För övrigt skulle parkeringshuset avlasta parkeringssituationen i centrum, men vad hände? Nyttjas i dag av linbanebolagets kunder och som långtidsparkering för närboendes fordon.

Samtidigt tror jag knappast att en Ica-handlare skulle stänga en affär på grund av för mycket kunder. Har aldrig hänt förut och kommer inte att hända.

Det finns lediga tomter på industriområdet i Ljusnedal. Eftersom det är de bilburna turisterna och norrmännen, inte ortsbefolkningen, som man månar om. Då spelar det väl ingen roll om man åker någon kilometer extra.

För övrigt så behöver man inte åka från hälsocentralen till Ica för att hämta ut medicinen när det finns apotek i samma byggnad! Vad är det för miljötänk?

Glöm heller inte vem som betalade stordelen av nuvarande parkering – jo, kommuninvånarna!

Konsummedlem och kund utan parkeringsproblem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel