Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Genomför vallöftena!

 
Platåskolan
Visa alla artiklar

Träffen mellan de olika politiska partierna tyder på resignation gentemot beslutet i högsta rättsinstansen. Man vill dock för prestigens skull inte finna sig i detta utan spelet skall gå vidare med mastodontsskolan enligt vad man bitit sig fast vid utan att beakta framförda fakta och synpunkter.    

Glädjande är att man skall söka alternativ byggplats men dock tydligen med samma koncentration ifråga om utrymme och funktion, vilket är helt förkastligt. Nu är det dags för de politiska partierna att erinra sig vad man lovat i förra valrörelsen. Då skulle man  gynna utvecklingen även utanför centralorten och så vill dessa partier avveckla befintliga skolor i Kinnarp och Vartofta. Teori är tydligen en sak och praktiskt genomförande en annan. Satsar ni på att bygga ut dessa skolor kan utrymme för ny skola i centralorten halveras. Tag omgående beslut, tiden hastar! Glöm Platåskolan!

Gunnar Lindén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel