Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: ”Inte okej att ta bort blommorna runt Malta Johanna”

 
Falköpings stadskärna görs om
Visa alla artiklar

Ett trädäck är ju fint men det blir helt stelt utan växtlighet mitt på torget, skriver signaturen Boende runt torget.

Kul att man vill göra om och fräscha upp torget. Har kollat på förslaget och jag tycker inte att det känns ok att ta bort blommorna runt Malta Johanna. Ett trädäck är ju fint men det blir helt stelt utan växtlighet mitt på torget. Bygg istället ett trädäck där man kan ha kvar planteringarna som finns idag och tillsätt sen ännu mer tex träd så att det ser ut som ett ställe man vill gå till/mot.

Att man bygger en scen är en bra ide. Försök bara att hålla A-laget och diverse ungdomar borta så att det inte förstörs alldeles för snabbt.

Sen vore det bra med lite mer saker att göra på torget efter kl 18. Idag är det helt öde på kvällen. Har bott runt torget i 10+ år och det är som en spökstad. Vill man se folk på kvällarna och känna att man inte är helt ensam i staden får man ta bilen  till biltema utanför "stan". Gör om gör rätt tack!

Boende runt torget

LÄS MER: Så ska Falköpings stadskärna göras om

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel