Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Omtänksamheten går knappt att beskriva med ord

Jag och min hustru är mycket tacksamma och glada över all den hjälp som vi nu får/har fått av larmcentralen, ambulanspersonal, KSS, kommunen (biståndsenheten) , Läkaren, Centralhälsan, Hörcentralen och Systrarna Odhs hemsjukvård.

Det går knappast med ord att beskriva den omvårdnad och omtänksamhet all personal åstadkommer på olika sätt dygnet runt. De ser till att allt fungerar med stor tillfredsställelse. Svensk sjukvård är helt fantastisk.

Tycker alla är helt otroliga i sin omtänksamhet och med den utstyrsel som alla måste ha med munskydd och visir, förkläden, handskar med mer, som gör att arbetet blir både svettigt och tufft... Sedan skall man även försöka göra patienterna glada... Några brukare hör sämre ,vilket inte underlättas av alla skydd, tyvärr.

Det är verkligen mycket hög kvalitet på alla jag haft nöjet och förmånen att träffa.

Även mycket proffsigt planeringsmöte via Skype, där man tog tillvara våra önskemål på ett mycket hedersamt och betryggande sätt. Är mycket tacksam att få bo i en så fin kommun som verkligen tillgodoser sina invånare på allra bästa sätt när man drabbas. Alla inblandade har haft stor förståelse.

Så stort tack till alla inblandade! Kram på er från Ann-Marie och mig.

Urban Lundberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel