Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jula öppnar två nya varuhus

Jula öppnar nu två nya varuhus. Ett i Uppsala och ett i Askim, Norge.

– Det är härligt att nu kunna möta våra kunder i helt nya varuhus på dessa orter. Nya varuhusetableringar är viktigt för Jula, och det stärker oss även på hemmaplan i Skara och i Skaraborg, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och ägare.

Öppningen av Uppsalavaruhuset (53:e i Sverige) är lite speciell för Jula.

– Uppsala är den första tätorten utanför Sveriges tre befolkningscentra, Stockholm, Göteborg och Malmö, som får ett andra Julavaruhus. Med Uppsala utvecklas Julas varuhuskoncept ytterligare vilket är bra för företaget som helhet. Syftet med etableringen är att stärka vår närvaro i regionen till gagn för våra kunder samtidigt som områdets hela potential möjliggörs för oss, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB i ett pressmeddelande.

Jula är nu nära att passera en ännu en milstolpe i företagets snart 40-åriga historia.

– Nästa år firar vi 40 år och det är nu även nära till 100-varuhus-jubileum, förhoppningsvis blir det snart. Det har varit fantastisk resa för mig personligen att komma hit, det är ett långsiktigt livsverk sedan vi startade handelsföretaget Jula på gården Jultorp. Även om vi nu närmar oss 100 är det fortfarande en härlig känsla att öppna ett nytt varuhus, där man ser att vi blir bättre hela tiden, på Jula siktar vi alltid högre, säger Karl-Johan Blank.